Semester på västkusten?


Skicka in ansökan innan första mars om du vill semestra i Hunnebostrand i sommar


Tidningsbudens stugor i Hunnebostrand på västkusten finns kvar.

Två av tidningsbudsfondens semesteranläggningar har försvunnit. (Något vi får tillfälle att återkomma till). Men Hunnebrostrand finns kvar. Om du vill hyra till sommaren är det tid att lämna in ansökan. När det gäller ansökan för stugorna i Hunnebostrand under sommarmånaderna måste den vara inne senast första mars.
Hunnebostrand ligger vid kusten i Bohuslän och är ett gammalt stenhuggar- och fiskesamhälle med mycket av sin karaktär kvar än idag.
Här är det nära till varma klipphällar, sandstränder och röda fiskebodar.
Stugorna är välutrustade och har plats för 6 personer. Hyrestiden är från lördag klockan 15.00 till påföljande lördag klockan 12.00.
Priset är 1.500 per vecka för hela stugan om du är tidningsbud. I fall det inte är uthyrt kan man hyra tilläggsdagar för 225 kronor dygnet. Tidningsbud har alltid företräde och de som inte har hyrt förrut skall också ha företräde. Det är absolut ingen medlemsförmån inom Transportarbetareförbundet, som man tidigare har försökt hävda, utan stugorna har betalats av alla bud och är till för alla bud.
Förutom Hunnebostrand finns det två alternativ i fjällen, som är på typiska vintersportorter. Stugor i Björnrike i vemdalsfjällen och lägenheter i Åre i Jämtland.  Dessa har sin högsäsong under jul och sportlovet och där kan du lämna in ansökan när som helst för den övriga tiden av året. Här är blanketten som du kan skriva ut. Den måste lämnas in till företaget för att en chef skall skriva på att du är tidningsbud och sedan skickar du den till Transportarbetareförbundet, Box 714,  101 33 Stockholm.
(Om du inte har någon skrivare som fungerar så skriv "ansökan stugor" och en adress i tipslådan så skickar vi blankett med posten.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar