Transport i traffickingstaden

17 februari 2013
Mitt i den värsta kvinnohandelsstaden i världen festar Internationella transportarbetarfederationen och Ukrainas Marina Transportfackförening på en av östeuropas största sex- och nattklubbar.

Militära unga kadetter och andra studerande i hamnstaden bjöds på party hela natten.


Man tycker att fackföreningarna skulle vara hyperförsiktiga när de arbetar i den ökända  maffiastyrda människohandelsstaden Odessa i Ukraina.
Tvärtom. 
ITF, den internationella organisationen, där Svenska Transportarbetareförbundet ingår, och Ukrainas Transportfack, satte upp stora värvningsskyltar med ITF:s logo på sexscenen. Samma scen där go-go flickorna dansar hela nätterna.
Nattklubbens huvudsponsor är ett finskt vodkamärke och man annonserar ut sex, kärlek och musik, flera våningsplan med barer, striptease, sällskapsrum, casino, poker, roulette och kampsport. 
ITF beskriver festen som väldigt lyckad, med över tusen unga militärer och studenter som festade till långt fram på morronen.
Det var den 31 januari som fackföreningen hyrde in sig på klubben. För övrigt med  samma discjockey, som vi ser på de här youtubefilmerna, som visar andra kvällar på samma klubb.

http://www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch

Förr i tiden var Odessa en stor exportstad för vete vid Svarta havet, men under senare tid har Odessa blivit navet i sexslavhandeln i hela världen. Unga tonårsflickor och kvinnor förs över till de rika länderna för att utnyttjas. En del spikas in i lådor och körs över gränserna med lastbilar.
I västeuropa får de sedan bl.a. ägna sig åt "massage" av politiker och företagsledare.

Många byar i Ukraina och Moldavien är helt tömda på tonårsflickor och unga kvinnor. Och redan i 12-13 årsåldern förs de in till Odessa.

relaterade inlägg; http://tidningsbud.blogspot.se/2013/06/europeiska-transportfederationens.html#.UxkE5vl5OwE

9 kommentarer:

 1. Party på nattklubb i Odessa.
  Alla varningslampor borde ha tänts på en facklig internationell rörelse.Nu får gubbarna ta sig i kragen

  SvaraRadera
 2. Det var häftigt sicka brudar :)

  SvaraRadera
 3. Var kommer denna artikel ifrån? Kan den som lägger upp såna här artiklar vara snäll att lägga upp någon källa på var han/hon har fått tag på den här informationen. Tacksamt.

  SvaraRadera
 4. Börjar likna näthat/nätmobbnig

  SvaraRadera
 5. Snälla, uppge någon källa till dem här artikeln. Annars är det inget mer än påhittat.

  SvaraRadera
 6. Vi är förstahandskällan.
  Allt på sidan skrivs av tidningsbud. Alla uppgifter är kontrollerade.
  Den 31 januari arrangerade Marine Transport Workers Trade Union of Ukraine tillsammans med Internationella transportarbetarfederationen ett jätteparty som man kallade "union party" på strippklubben IË (YO) i Odessa med över 1000 ungdomar och med Ukrainas mest kända housemusic dj. (se youtubefilmerna)
  Klubben är känd för mycket droger och huvudsponsor är Finlandia, vodka of Finland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om uppgifterna är nu kontrollerade, kan vi få svar på hur dem kontrolleras? Kan vi veta om det finns sanning i artiklarna som läggs ut, eller kan det också vara så att det är påhitt?

   Så som jag ser det är den här artikeln rent påhitt, av något som kanske existerar. Artikeln får en att tro att någon från dem svenska Transport, fack, eller liknande skulle närvara sånt här.

   Eller har jag fel? Som sagt, namn på dem som närvarar, eller något liknande skulle vara tacksamt. Om inte sånt går att ordna från någon källa, så är det rent påhitt.

   Många vet att sånt pågår i världen, enligt artikeln. Men varför måste man dra in fack och transport? Förknippas det med den svenska/nordiska transport/fack?

   Om så är fallet så förstår jag.

   Radera
  2. Det är kanske inte så intressant om någon från svenska transport varit där eller inte. det är ju ingenting märkligt eller någon skandal om de deltar i officiella arrangemang som ordnas av Ukrainska transport. Det vore ju närmast naturligt.
   Så det är inte det det handlar om.
   Transport är den fackförening som ska representera tidningsbuden, därför är det naturligt att skriva om hur facket agerar även internationellt.
   Svenska ordföranden är t.ex även ordförande för hela europeiska transportfederationen.
   Om det varit någon enskild person i t.ex. Ukrainas transport som gjort något fuffens skulle det inte ha varit något att skriva om här, men här går Transport i Odessa och Int. Transportfederationen ut och håller ett fackföreningsparty på en nattklubb. Fackföreningsledare i Odessa står på en nattklubbscenen, och talar till tonåringar och ungdomar om att de skall gå med i fackföreningen med en skylt med texten Strip club bakom sig.Och dessutom i Odessa som är världens mest ökända plats för sexslavhandel.

   Radera
  3. Det är samma med företag.Det man gör i utlandet spiller över på alla.Står ju att det är i utlandet.

   Radera