Premo-kontoret stylades i flera år

3 april 2014
VD:ns fru intresserad av inredning och design. 
Då blev hon inredningskonsult på Premo.

2010 startade hon en enskild firma för dekor och inredningsuppdrag och redan 2011 fick firman uppdraget att "styla" hela Premos huvudkontor.

Designföretaget har adress till den avgående VD:ns lyxvilla vid stranden i Vaxholm. Och på företagets hemsida visas det bilder från premo-kontoret i Solna.

"Ett kreativt konceptuellt inredningsuppdrag" på Pressens Morgontjänst huvudkontor i Solna är nu färdigt, meddelas det hösten 2013.
Företaget har också varit med och ordnat ett jul-event och dekorerat hela huvudkontoret inför julen.

Av vad man kan se på bilderna verkar uppdraget bl.a. gått ut på att låta måla en del lila på väggarna och se till att köpa in stolar med lila tyg. På en bild ser man en mängd flaskor placerade på ett visst sätt och blomkrukor med lökar. Möjligen kom det här att slå ut lila blommor.

Vad det här kalaset kostat kan man inte få reda på. Premo har inte ens någon offentlig årsredovisning, eftersom ledningen för ett antal år sedan lät registrera om bolaget från ett AB till ett Kommanditbolag. 
Det var Tidningsbärarna som först gjorde en omregistrering, som kort tid efteråt härmades av både VTD och Premo.

I bolagets styrelse sitter en ordinarie ledamot från Transportarbetareförbundet. Men att han skulle invända något om hur det går till på företaget, eller lämna ut någon information till tidningsbuden, får ses som osannolikt.

6 kommentarer:

 1. Varför inte ge oss namnet på firman vad är du rädd för?.Du gör det inte lätt för oss att kontrollera sanningshalten i det du skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.ldekor.se/?page_id=7

   Radera
  2. Tack! Nu vet jag vad en visual merchandiser sysslar med...

   Radera
 2. Sen undrar var den upphandlingen tog plats nånstans...och hur...förhandlingarna.. genomfördes???..Fanns det muntliga delar i avtalet som aldrig lämnat hem..jag menar kontoret??.

  SvaraRadera
 3. Hon kunde fått jobba med den där hälsosamma nattgympan som Premo har så mycket att erbjuda,men ush då va hemsk ensam mitt i natten och såååå liten peng

  SvaraRadera
 4. Köket i premos kontor - ett inglasat fotografi av Stockholm bakom diskbänken
  Premoköket

  SvaraRadera